Appartement Straif - 6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Appartement Straif heeft een rustige en zonnige ligging aan de rand van de bekende wintersportplaats Kirchberg. De dichtstbijzijnde skilift is de stoeltjeslift Gaisberg, gelegen op ongeveer 2,5 km afstand. Op ca. 2 km afstand is er al een oefenweide, skischool en skiverhuur. Daarnaast vind je op ongeveer 3,5 km de Maierlbahn, op 4 km afstand de Fleckalmbahn en de Hahnenkamm/Hornlift op 9 km. De skibushalte ligt op ca. 600 meter van appartement Straif.

Het centrum van het levendige Kirchberg kenmerkt zich door de typisch Tiroolse sfeer. In en rondom het centrum liggen diverse uitgaansgelegenheden voor een gezellige après-ski. Ook zijn er o.a. diverse winkels, supermarkten, banken en restaurants gelegen. Je vindt het centrum op ca. 1,5 km afstand van het appartement. Op ongeveer 400 meter van het appartement een restaurant en op ca. 700 meter een kleine supermarkt. Ook heeft Kirchberg een overdekt zwembad (ca. 1 km) en een langlaufloipe ligt op slechts 300 meter van het appartement.
Appartement Straif is eenvoudig, maar netjes ingericht en beschikt over een balkon. In het huis waarin dit appartement gelegen is, bevindt zich nog een tweede appartement. Er is een gezamenlijke skiberging in het huis en buiten is er parkeergelegenheid. Broodjesservice is mogelijk (ter plaatse te regelen). Sneeuwkettingen worden aanbevolen.

Boekingsinformatie

Ligging appartement straif - 6 personen

De ligging van "appartement straif - 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.