Appartement Boar Hof Top 1 - 5-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

De appartementen Boar Hof bevinden zich op de tweede verdieping van de gelijknamige, biologische boerderij in Kirchberg. De appartementen liggen op een paar minuten rijden van twee grote skigebieden. Toegang tot het skigebied Skiwelt Wilder Kaiser/Brixental heb je met de Ki-West cabinelift, gelegen op zo'n 1,3 km afstand vanaf de appartementen. Vanuit hier ski je richting Westendorf of neem de pistes naar Brixen im Thale, waarvandaan je aansluiting hebt op de andere dorpen van het Skiwelt Wilder Kaiser/Brixental. De Pengelstein cabinelift ligt op ca. 6,5 km afstand en brengt je in het veelzijdige KitzSki Kitzbühel / Kirchberg skigebied. Tip: met de Super Ski Card heb je toegang tot o.a. beide skigebieden.
Voor het ontbijt is het mogelijk om verse melk en eieren direct vanaf de boerderij bij de eigenaren te kopen. Een supermarkt bevindt zich in Aschau, op zo'n 3,2 km vanaf Boar Hof. Het gezellige centrum van Kirchberg ligt op ca. 6,5 km afstand en hier vind je diverse winkels, restaurants en levendige après-ski bars.
De appartementen Boar Hof zijn via een ca. 1 km lange bergweg te bereiken. Sneeuwkettingen kunnen nodig zijn. Per appartement zijn er twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Boekingsinformatie

Ligging appartement boar hof top 1 - 5-6 personen

De ligging van "appartement boar hof top 1 - 5-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.