Chalet-appartement Das Kitz Jochberg Penthouse Laura - 6-10 personen


 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

De luxe chalet-appartementen Das Kitz Jochberg bevinden zich in Jochberg, vlakbij het centrum en de cabinelift. Er is veel gebruik gemaakt van hout, wat het chalet een typisch Oostenrijkse uitstraling geeft. Daarnaast straalt de inrichting van het chalet luxe en gezelligheid uit. Jochberg ligt ca. 9,3 km onder Kitzbühel. Op ca. 1,7 km kan je de Wagstätt cabinelift nemen en vervolgens de Wurzhöhe om het skigebied van Kitzbüheler Alpen in te komen. De nieuwe 3S cabinelift verbind Jochberg met Kirchberg en Kitzbühel, waardoor je toegang hebt tot meer dan 230 km aan pistes. De skibushalte is op ongeveer 1,3 km afstand.
Het centrum van Jochberg is op ca. 1,5 km en is klein, maar beschikt over een supermarkt, een aantal bars, restaurants en een skischool. Voor levendige aprés-ski gelegenheden kan je terecht in Kitzbühel.
Das Kitz Jochberg bestaat uit vier appartementen, die toegang hebben tot een gemeenschappelijke wellness met sauna, zwembad en douche. Verder is er een skiberging, groot terras, parkeergelegenheid en Wi-Fi. Ter plaatse kan er op aanvraag ontbijt service geregeld worden tegen betaling.
Als je gebruik wil maken van de wellness ruimte kan je ter plaatse een tijdstip reserveren bij het chalet. Op dit tijdstip is de wellness ruimte alleen te gebruiken voor deze gasten. Als de wellness ruimte niet is gereserveerd, is het open voor alle gasten.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement das kitz jochberg penthouse laura - 6-10 personen

De ligging van "chalet-appartement das kitz jochberg penthouse laura - 6-10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.