Chalet Mitteregg - 19-20 personen


 
Deel deze accommodatie via:
20
Chalet.nl logo

Chalet Mitteregg is met veel hout ingericht en heeft een gezellige typisch Oostenrijkse uitstraling. Het chalet biedt plaats aan groepen tot maximaal 20 personen en is rustig gelegen. De Panoramabahn Kitzbüheler Alpen, gelegen aan de rand van Hollersbach, vind je op ongeveer 1,5 km afstand van het chalet-appartement. Met deze cabinelift kom je in het uitgestrekte skigebied KitzSki Kitzbühel / Kirchberg. Het kleinere skigebied van Bramberg am Wildkogel bevindt zich op ca. 6 km afstand. Doordat dit skigebied overzichtelijk is, is het uitstekend voor families. Ook vind je hier de langste, verlichte rodelbaan ter wereld.
Het gemoedelijke centrum van Hollersbach met een paar winkels en restaurants is gelegen op 1,8 km afstand. Voor een uitgebreider aanbod aan winkels, supermarkten en restaurants kan je het beste naar Mittersill, op ongeveer 6 km afstand.
Chalet Mitteregg beschikt over een privé-wellness ruimte met een sauna en infraroodsauna en een grote woon/eetkamer voor 20 personen. Verder is er Wi-Fi internetverbinding, een skiberging met skischoendrogers en er zijn acht parkeerplaatsen. De eigenaar woont zelf op de begane grond en maakt mede gebruik van de buitenruimte.

Boekingsinformatie

Ligging chalet mitteregg - 19-20 personen

De ligging van "chalet mitteregg - 19-20 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.