Appartement Schwalbe - 5 personen


 
Deel deze accommodatie via:
5
Chalet.nl logo

Dit sfeervolle chalet-appartement Schwalbe heeft een rustige, wat hogere maar toch centrale ligging in Bad Kleinkirchheim. Door de wat hogere ligging heb je een prachtig panoramisch uitzicht over de omliggende besneeuwde bergen. ’s Morgens kun je direct op pad want de piste ligt op loopafstand. Vanaf het chalet-appartement kom je via de weg bij de piste (ca. 150 meter) en bij de skilift ‘Sonnwiesbahn II’ (ca. 200 meter). Deze lift brengt je omhoog in het skigebied van Bad Kleinkirchheim-St. Oswald en vanaf hier kun je verder het skigebied in!
Het dorp Bad Kleinkirchheim staat bekend om de wintersport maar ook wellness speelt hier een belangrijke rol. Het kuuroord staat namelijk bekend om haar ‘Thermal Spa St. Kathrein’ en ‘Thermal Spa Römerbad’. Hier kun je na een dag op de latten genieten van een ontspannen bad. Het centrum van Bad Kleinkirchheim ligt op ca. 2,2 km van het chalet-appartement. Hier vind je diverse (sport) winkels, een supermarkt, restaurants en een skischool. Naast skiën en snowboarden is het ook mogelijk om te langlaufen op de langlaufloipe of te rodelen.
Chalet-appartement Schwalbe is in 2007 gebouwd en beschikt over gratis Wi-Fi, een balkon en er is een parkeerplaats aanwezig waar je de auto kunt parkeren. Via 16 treden kom je bij het chalet-appartement.

Boekingsinformatie

Ligging appartement schwalbe - 5 personen

De ligging van "appartement schwalbe - 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.