Appartement Feriendorf Kirchleitn Großwild Komfort (voor max. 2 volw. + 2 kinderen t/m 13 jaar) - 2

1.9 / 4 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Het familievriendelijke Feriendorf Kirchleitn Großwild is in traditionele Alpenstijl gebouwd en is gelegen in Bad Kleinkirchheim, in de wijk St. Oswald. Feriendorf Kirchleitn bestaat uit Großwild en Kleinwild, de appartementen bevinden zich in Großwild. Vanaf het park kom je via een kort pad (ca. 200 meter) bij de gondelbaan 'Nationalparkbahn Brunnach'. Deze gondel brengt je naar de Brunnach (1908m) en vanaf hier kun je verder het skigebied van Bad Kleinkirchheim-St. Oswald in. Bij het dalstation vind je tevens een oefenweide met enkele korte oefenliften, een skischool, kinderland en de skibus. Het centrum van Bad Kleinkirchheim ligt op ca. 6 km afstand, hier vind je diverse winkels, een supermarkt, restaurants en bars.
Feriendorf Kirchleitn Großwild bestaat uit 92 appartementen verdeeld over 26 typische Karintische boerenhuizen. Op het park bevinden zich verder de receptie, buffetrestaurant ‘Wildfütter’ en steakalm ‘Alte Mühle’ en een gezellige lounge hoek met ruim terras. Er is ook ontbijt en kinder middag eten mogelijk in Kleinwild, op ca. 400 meter afstand (tegen betaling, ter plaatse). Verder kun je na een dag op de piste heerlijk genieten van de blokhut sauna met relaxruimte (dagelijks geopend vanaf 16:00 uur). Er is internet (Wi-Fi), een skiberging en een wasruimte met wasmachine en droger (tegen betaling, ter plaatse). Het gehele park is autovrij, aan het begin van het park zijn parkeerplaatsen.
Voor kinderen is er een indoor speelhoek in het restaurant, een natuur speelplaats, een kinderclub en kinderopvang (tegen betaling, ter plaatse) in Kleinwild, op ca. 400 meter afstand. Er is kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 1-3 jaar oud en 3-12 jaar oud. Er is een afwisselend animatieprogramma voor jong en oud. Ook is het mogelijk om sleeën te huren.
Langs Feriendorf Kirchleitn Großwild lopen mooie winter wandelpaden. Voor langlaufers zijn er op 6 km afstand loipen te vinden. Er rijdt een gratis shuttle naar de twee thermen in het dorp Bad Kleinkirchheim.

Boekingsinformatie

Ligging appartement feriendorf kirchleitn großwild komfort (voor max. 2 volw. + 2 kinderen t/m 13 jaar) - 2

De ligging van "appartement feriendorf kirchleitn großwild komfort (voor max. 2 volw. + 2 kinderen t/m 13 jaar) - 2" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.