Chalet Jované Superior chalet (combi app.+ chalet) - 18 personen


 
Deel deze accommodatie via:
18
Chalet.nl logo

Chalet Jované bevindt zich op een rustige locatie in Bad Kleinkirchheim, in de wijk Obertschern. Op ca. 600 meter afstand van het chalet kan je twee kanten op in het skigebied, namelijk richting St. Oswald door de Sonnwiesbahn I en II te nemen of richting Bad Kleinkirchheim te gaan door de dalafdaling te nemen en vervolgens met de Maibrunnbahn het skigebied in te gaan. In totaal heb je toegang tot ongeveer 115 km aan pistes.
Voor diverse voorzieningen kan je terecht in het centrum van Bad Kleinkirchheim op ca. 2,5 km. Bad Kleinkirchheim staat bekend om zijn twee grote kuuroorden "Thermal Spa St. Kathrein" en "Thermal Spa Römerbad", waar je terecht kan om te ontspannen na een lange dag op de piste.
Chalet Jované is een groot chalet, verdeeld in een appartement en een chalet. Beide zijn apart te verhuren en hebben een afzonderlijke toegangsdeur, maar het is ook als combinatie beschikbaar. Het appartement is geschikt voor 6 personen, het chalet voor 12 personen en het gehele chalet voor 18 personen. Kort verblijf is ook mogelijk bij dit chalet. De gemeente Bad Kleinkirchheim heeft een actie voor skipassen van januari tot maart, waar chalet Jované aan mee doet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet jované superior chalet (combi app.+ chalet) - 18 personen

De ligging van "chalet jované superior chalet (combi app.+ chalet) - 18 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.