Chalet Karin - 6-7 personen


 
Deel deze accommodatie via:
7
Chalet.nl logo

Chalet Karin is in 2014 gebouwd en ligt dicht bij het centrum van het dorpje Axams. De skibus stopt op ca. 250 meter van het chalet. Op 3,5 kilometer afstand ligt de Götzner Gondelbahn met aansluiting op het skigebied van Götzens en de Mutterer Alm. Het grotere skigebied Axamer Lizum ligt op ca. 8 kilometer en is eveneens per skibus te bereiken.
In Axams zijn een paar winkels, restaurants, bars en een overdekt zwembad. Op ca. 15 km afstand ligt de stad Innsbruck. Hier vind je tal van restaurants, winkels, bars en uitgaansmogelijkheden. Voor de cultuursnuivers is het een waar paradijs met o.a. het gouden dak, de Hofburg en Basiliek Wilten. Ook de bekende skischans van Bergisel is een bezoekje waard.
Chalet Karin is sfeervol ingericht waarbij veel hout is gebruikt. Het chalet heeft een grote tuin, terras, skiberging met skischoenendroger, wasmachine, droger en drie parkeerplaatsen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet karin - 6-7 personen

De ligging van "chalet karin - 6-7 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.