Chalet - Vakantiepark Fort den Haak | Vrouwenpolder (huisdier vriendelijk)

8.2
4
Welcomeinzeeland.com logo

Max. aantal personen: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Opp. 45 m2


Beschrijving
Op loopafstand van strand vakantie vieren in dit gloednieuwe chaletpark! Vanaf de veranda stap je het chalet binnen, waarin alle comfort en gemak aanwezig is. De woonkamer met zithoek, eethoek biedt alle ruimte en een mooi zicht op je terras en het park. De keuken heeft een vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvakje, filterkoffieapparaat en waterkoker. Er zijn twee slaapkamers. Een met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en wastafel. De veranda nodigt uit om onder de luifel te genieten of het park te ontdekken.

Over deze accommodatie
Vakantiepark Fort den Haak is gelegen op slechts enkele honderden meters van het brede Noordzeestrand en het Veerse Meer. Het bestaat uit 25 luxe chalets, liggend aan een doodlopend laantje aan de rand van de subtropische tuin. Vanuit de chalets wandel je zo de voormalige subtropische tuin in. Hier zijn meerdere knusse plaatsen met picknicktafels. Hier geniet je midden in het groen of lees je rustig een boek. In het park en de chalets kunnen onze gasten gebruik maken van razendsnel gratis WIFI. Kortom Vakantiepark Fort den Haak is bij uitstek de place-to-beach voor een onvergetelijke vakantie.

Omgeving
Vrouwenpolder is een gezellige familiebadplaats, aan het strand. Vrouwenpolder grenst aan twee prachtige natuurgebieden tussen Domburg en Vrouwenpolder: de Manteling (740 ha), een brede strook land met duinen en bossen en het duingebied Oranjezon (400 ha. Verder zijn er de buitenplaatsen en het indrukwekkende Kasteel Westhove. Schone stranden, speeltoestellen en strandloopvlonders over de gehele breedte. Van mei t/m september is de Reddingsbrigade met een EHBO post aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht door de aanwezigheid van een bakkerij, een supermarkt, ijssalon, diverse lifestylewinkels, diverse strandpaviljoens en restaurants.

Boekingsinformatie

Ligging chalet - vakantiepark fort den haak | vrouwenpolder (huisdier vriendelijk)

De ligging van "chalet - vakantiepark fort den haak | vrouwenpolder (huisdier vriendelijk)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.