VZ1018 Vakantiechalet Sint-Annaland

10
4
Vakantiezeeland.com logo

Je voelt je gelijk thuis in dit Chalet . Dit gezellige en grote vakantiehuis is volledig en sfeervol gemeubileerd voor een aangenaam verblijf. Het beschikt over 2 slaapkamers, een grote ouderslaapkamer met een comfortabel tweepersoonsbed en een (kinder)kamer met twee losse eenpersoonsbedden. Dit chalet is daarom perfect geschikt voor een familie.

De moderne badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een zwevend toilet en een wastafel. In de open keuken vind je alle apparatuur en middelen om een lekkere maaltijd te bereiden. Een gasfornuis, waterkoker, koffiezetter en complete inventaris is aanwezig.

De woonkamer met een zit- en eetgedeelte is de plek om met de familie te ontspannen. Aan de eettafel met vier stoelen kun je prettig ontbijten en dineren, en de zithoek met flatscreen televisie bestaat uit een grote bank en twee stoelen rond een koffietafel.

Op het terras geniet je van het weer en het buitenleven. De groene tuin helpt je te ontspannen. Bij het chalet ligt een parkeerplaats waar je je auto kunt parkeren.

Dit chalet is, net als het park, huisdiervriendelijk. De hond mag dus ook mee op vakantie. Een kinderbed en kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar.

In combinatie met VZ1019  bieden de chalets samen als groepsaccommodatie plek aan 8 personen. 

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz1018 vakantiechalet sint-annaland

De ligging van "vz1018 vakantiechalet sint-annaland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.