VZ1016 Vakantiechalet in Sint-Annaland

10
4
Vakantiezeeland.com logo

Het vacantiechalet heeft een stoer in een modern exterieur en een bijzonder stijlvol interieur. Deze vacantiewoning biedt met twee slaapkamers plek aan 4 personen, ideaal voor een gezin. In een slaapkamer staat een comfortabel tweepersoonsbed en in de andere camera staan twee losse eenpersoonsbedden.

De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel, het toilet is apart. De keuken bevat alle apparatuur in de natuurlijke omgeving en een complete keukeninventaris voor vier personen. Een (elektrische) fornuis, combimagnetron, waterkoker en koffiezetapparaat zijn ook aanwezig. 

In het gezellige woongedeelte staat een eettafel met stoelen en een lekkere loungehoek. Op de schouw staat een flatscreen televisie. Aan de voorzijde van het chalet bevindt zich een groot, gemeubileerd terras en rondom ligt een aangelegde tuin. 

Het chalet heeft één parkeerplaats, is geheel kindvriendelijk en huisdiervriendelijk. Een kinderbedje en kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar.

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz1016 vakantiechalet in sint-annaland

De ligging van "vz1016 vakantiechalet in sint-annaland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.