VZ943 Vakantiechalet in Sint-Annaland

10
4
Vakantiezeeland.com logo

Heerlijk met op vakantie in Zeeland? Dan moet u zeker dit 4-persoons vakantiechalet huren op het sfeervolle Chaletpark de Krabbenkreek in Sint-Annaland op Tholen. Het ligt aan het verbindingswater tussen de Grevelingen en de Oosterschelde en er zijn volop watersporten mogelijk en de prachtige natuur leent zich uitstekend voor het maken van lange wandelingen of fietstochten.

Vlakbij is er een klein en kindvriendelijk strand en op het park zelf is er ook een restaurant en recreatieruimte aanwezig. In de omgeving zijn er meerdere restaurantjes en eetgelegenheden en de supermarkt is ook dichtbij. Een bezoekje aan de er naast gelegen jachthaven is ook de moeite waard. Het vakantiechalet biedt u alle comfort die u wenst op vakantie en de gemoedelijke sfeer zal u goed doen. U bent van harte welkom in dit vakantiechalet voor 4 personen in Sint-Annaland op Tholen.

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz943 vakantiechalet in sint-annaland

De ligging van "vz943 vakantiechalet in sint-annaland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.