VZ866 Vakantiechalet in Sint Annaland

7
8
Vakantiezeeland.com logo

Zoekt u rust, ruimte, gezelligheid, natuur en water tijdens uw vakantie? Dan bent u hier aan het juiste adres. Dit prachtige, onlangs gerenoveerde vakantiechalet in Sint-Annaland biedt u precies wat u wenst en is te huur voor 8 personen! Het is luxe en volledig ingericht, u heeft een centrale verwarming voor de koudere avonden en buiten heeft u een aparte berging voor uw fietsen te stallen.

Het park ligt aan het verbindingswater tussen de Grevelingen en de Oosterschelde en er zijn volop watersporten mogelijk en de prachtige natuur leent zich uitstekend voor het maken van lange wandelingen of fietstochten. Een klein strand vlakbij is zeer kindvriendelijk en het water is zo helder dat u heel eenvoudig het waterleven kunt zien en heel rustig kunt zwemmen. Op het park is een restaurant en recreatieruimte aanwezig maar in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij gezellige restaurantjes en eetgelegenheden en de supermarkt. En een bezoekje aan de er naast gelegen jachthaven is ook zeker de moeite waard. Wacht dus niet met het huren van dit unieke 8-persoons vakantiechalet in Sint-Annaland op Tholen en kom genieten van uw vakantie in Zeeland!

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz866 vakantiechalet in sint annaland

De ligging van "vz866 vakantiechalet in sint annaland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.