VZ759 Vakantiechalet Sint Annaland

10
4
Vakantiezeeland.com logo

Op het kindvriendelijke Chaletpark de Krabbenkreek staat dit gezellige vakantiechalet te huur voor maximaal 4 personen en één hond. Heerlijk met uw partner of met uw gezin op vakantie in Zeeland in een rustige omgeving waar het heerlijk genieten is van de rust, de ruimte en de natuur. Het vakantiechalet is knus ingericht en van alle basis benodigdheden voorzien en is tevens uitgerust met een wasmachine. Het vakantiechalet vindt u op het gemoedelijke Chaletpark de Krabbenkreek in Sint-Annaland.

Het park ligt aan het verbindingswater tussen de Grevelingen en de Oosterschelde en er zijn volop watersporten mogelijk en de prachtige natuur leent zich uitstekend voor het maken van lange wandelingen of fietstochten. Een klein strand vlakbij is zeer kindvriendelijk en het water is zo helder dat u heel eenvoudig het waterleven kunt zien en heel rustig kunt zwemmen.

Op het park is een restaurant en recreatieruimte aanwezig maar in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij gezellige restaurantjes en eetgelegenheden en de supermarkt. En een bezoekje aan de er naast gelegen jachthaven is ook zeker de moeite waard. Natuurliefhebbers die rust en ruimte zoeken doen er dus goed aan dit knusse 4-persoons vakantiechalet te huren in Sint-Annaland op Tholen en er samen met uw hond te genieten van al het moois dat Zeeland te bieden heeft.

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz759 vakantiechalet sint annaland

De ligging van "vz759 vakantiechalet sint annaland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.