VZ562 Chalet Sint-Annaland

10
4
Vakantiezeeland.com logo

Vakantie in Zeeland op een kindvriendelijk vakantiepark kunt u hebben door dit ruime 4-persoons vakantiechalet te huren op Chaletpark de Krabbenkreek in Sint-Annaland. Sint-Annaland ligt op Tholen en grenst aan de Grevelingen en de Oosterschelde en biedt daarmee zeer veel watersport mogelijkheden en heeft vlakbij een klein, maar gezellig strand waar het water zo helder is dat u de vissen kunt zien zwemmen. Heerlijk om met de kinderen de natuur te verkennen door het maken van mooie fietstochten of gezellige wandelingen, de omgeving leent zich er uitstekend voor.

Op het park is een restaurant en recreatieruimte aanwezig maar in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij gezellige restaurantjes en eetgelegenheden en de supermarkt is ook niet ver. En een bezoekje aan de er naast gelegen jachthaven is ook zeker de moeite waard. Rust, gezelligheid, natuur en water voor iedereen, of u nu alleen met uw partner komt of gezellig met de kinderen, u bent van harte welkom. U hoeft enkel maar dit gezellige vakantiechalet te huren voor maximaal 4 personen en u kunt gaan genieten van een heerlijke vakantie in Sint-Annaland op Tholen.

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz562 chalet sint-annaland

De ligging van "vz562 chalet sint-annaland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.