VZ298 Chalet Sint-Annaland

9.7
4
Vakantiezeeland.com logo

Een kindvriendelijke vakantie in Zeeland is mogelijk met het huren van dit knusse 4-persoons vakantiechalet op chaletpark De Krabbenkreek in Sint-Annaland op Tholen.  Naast kindvriendelijk is het ook diervriendelijk want u bent welkom met maximaal 4 personen en één hond. De gemoedelijke sfeer op het park en de rust en de ruimte zorgen ervoor dat u een heerlijke vakantie gaat hebben in Zeeland! Er is een restaurant aanwezig als ook een recreatieruimte en is direct naast de jachthaven gelegen. Vlakbij is er een klein strand waar u lekker kunt zwemmen of zonnebaden, watersportrecreatie is mogelijk in de Grevelingen of de Oosterschelde.

De omgeving is uitstekend voor het maken van fijne fietstochten of gezellige wandelingen en er zijn meerdere routes uitgezet welke u leiden door de mooie natuur naar diverse pittoreske dorpjes en stadjes. Kom dus snel naar Sint-Annaland op Tholen waar dit knusse vakantiechalet te huur staat voor maximaal 4 personen en één hond.

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz298 chalet sint-annaland

De ligging van "vz298 chalet sint-annaland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.