VZ477 Chalet Sint-Annaland

10
4
Vakantiezeeland.com logo

Dit knusse en gezellige vakantiechalet op Chaletpark De Krabbenkreek in Sint-Annaland kunt u huren voor maximaal 4 personen en één hond. Het gemoedelijke, kindvriendelijke gezinspark is ruim opgezet en voorziet u van veel rust en ruimte om er heerlijke vakantie in Zeeland te beleven. Er is een restaurant aanwezig als ook een recreatieruimte en is direct naast de jachthaven gelegen. Vlakbij is er een klein strand waar u lekker kunt zwemmen of zonnebaden, watersportrecreatie is mogelijk in de Grevelingen of de Oosterschelde.

De omgeving is uitstekend voor het maken van fijne fietstochten of gezellige wandelingen en er zijn meerdere routes uitgezet welke u leiden door de mooie natuur naar diverse pittoreske dorpjes en stadjes. Als u op vakantie wilt naar Zeeland en wilt genieten van de natuur tezamen met uw gezin dan moet u zeker dit knusse 4-persoons vakantiechalet in Sint-Annaland op Tholen huren.

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz477 chalet sint-annaland

De ligging van "vz477 chalet sint-annaland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.