VZ998 Vakantiechalet in Scherpenisse

8.7
4
Vakantiezeeland.com logo

Nieuw (2021) gelijkvloerse chalets ingericht voor 4 personen gelegen op een kindvriendelijk vakantiepark. U vindt op loopafstand van het park een zandstrand die direct gelegen is aan de Oosterschelde. Wanneer u vervolgens de dijk over loopt naar de andere zijde, dan vindt u hier een uitgestrekt natuurgebied, genaamd De Pluimpot. Hier kunt u heerlijk wandelen, vogels spotten of fietsen. Op enkele honderden meters is er een duiklocatie met vulstation voor de flessen en een boothelling.

Tijdens de huur van een chalet op dit vakantiepark kunt u genieten van onze verschillende voorzieningen:
- Sfeervolle paviljoen voor een hapje, drankje of ijsje.
- Verse broodjes service.
- Snackbar met zeer ruim assortiment.
- Twee verwarmde buitenzwembaden (10 meter x 20 meter en een kinderbad)

Wilt u een rust en ruimte of juist een actieve vakantie? Voor allebei de opties is vakantiepark het perfecte adres! Het vakantiepark ligt minder dan 100 meter van een zandstrand en natuurgebied de Pluimpot. Het park is uitstekend voor het hele gezin, natuur liefhebbers en watersporters. Huur dit ruime en luxe ingericht chalet en maak eindeloos gebruik van al onze faciliteiten.

Maak kennis met al het moois dat Zeeland u te bieden heeft, zowel op het gebied van eten en drinken maar ook voor shoppen, natuur en cultuur. Ontdek de oude ambachten van het oester en mossel telen in het hart van Yerseke. Ga heerlijk shoppen in Bergen op Zoom of ontdek het pittoreske centrum van Tholen. Het vakantiepark en het aangrenzende natuurgebied is een wereld van getij, wind en vooral water, veel water. Kortom de perfect plek voor een fantastische vakantie in Zeeland.

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz998 vakantiechalet in scherpenisse

De ligging van "vz998 vakantiechalet in scherpenisse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.