VZ809 Vakantiechalet Renesse

8.6
4
Vakantiezeeland.com logo

Op een zeer rustige locatie net buiten Renesse op slechts twee kilometer van het strand kunt u dit gezellige 4 persoons chalet huren.

 Het ligt zeer privé en biedt u uitzicht over de weilanden van de ernaast gelegen manege. Het is een ideale bestemming om er gezellig even tussenuit te gaan. U kunt hier heerlijk van de rust en mooie omgeving te genieten. Bovendien ligt dit chalet zeer gunstig gelegen. Zowel het strand als het centrum zijn vlakbij. 

Dit nieuwe chalet is gelegen in Renesse. Met name Renesse staat bekend om haar duinen, brede stranden, de leuke en gezellige terrasjes en een bruisend uitgaansleven. Op het strand zijn er meerdere mogelijkheden voor het beoefenen van watersporten en er zijn ook meerdere strandpaviljoens aanwezig. Een heerlijke locatie waar u met 4 personen een heerlijke vakantie kunt beleven. Dit chalet ligt naast Manege Grol dus u kunt eventueel uw paard meenemen. Wacht dus niet te lang met het huren van dit nieuwe chalet  voor een fijne vakantie aan het Noordzeestrand bij Renesse.

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz809 vakantiechalet renesse

De ligging van "vz809 vakantiechalet renesse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.