VZ804 Vakantiechalet Renesse

9.1
5
Vakantiezeeland.com logo

Geheel nieuw en modern ingericht voor 5 personen op "de familie camping" van Zeeland de Juliana hoeve in Renesse 

Julianahoeve is een vijf sterren camping en één van de mooiste gezinscampings van Nederland. Het is direct gelegen aan de duinen op slechts 500 meter van het strand en vlakbij de gezellige badplaats Renesse. Het vakantiepark heeft ontelbare faciliteiten voor groot en klein zoals meerdere speeltuinen, subtropisch zwemparadijs met apart kleuter zwembad, zonterras en een eigen supermarkt.

 Een ideale locatie voor een strandvakantie op een kindvriendelijke locatie. Tijdens de Nederlandse vakanties is er tevens een recreatieteam actief voor de kinderen. Er heerst een gezellige en gemoedelijke sfeer waar u zich zeker thuis zult voelen. Een perfect chalet voor wie vlak bij de kust vakantie wilt vieren. Het park ligt slechts op 500 meter van het grote strand, binnen loopafstand heeft u 21 kilometer schoon, wit strand tot uw beschikking. Dat is pas genieten! Wilt u samen met uw gezin genieten van een strandvakantie in Renesse dan moet u zeker deze gezellige 5-persoons stacaravan op gezinscamping Julianahoeve huren.

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz804 vakantiechalet renesse

De ligging van "vz804 vakantiechalet renesse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.