VZ095 Chalet Ossenisse

8.5
6
Vakantiezeeland.com logo

Wilt u zeker zijn dat uw kinderen zich geen moment vervelen op vakantie dan moet u echt dit gezellige 6-persoons vakantiehuis net buiten Ossenisse huren.  Het is een zeer kindvriendelijke mini-camping met ongeveer veertien vakantiehuizen in totaal. Er zijn vele dieren aanwezig welke de kinderen, samen met de eigenaar, mogen verzorgen. De vakantiechalets staan ieder op een groot perceel en bij sommige is er voldoende ruimte om uw eigen paard te weiden. Tevens kunt u er paarden huren voor een buitenrit, men- of rijlessen. 

Door de ruimte om de vakantiehuizen heen is er voldoende ruimte voor de kinderen om er te spelen en er zijn meerdere skelters en fietsen welke ze mogen gebruiken. Daarnaast zijn er ook nog een kinderboerderij, wasserette, karper vijver, horecagelegenheid, openluchtzwembad, trampoline, speeltuin, sportveld en animatie in het hoogseizoen. Ossenisse is gelegen aan de Westerschelde in Zeeuw-Vlaanderen, de omgeving leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandelingen of lange fietstochten maar ook steden zoals Brugge, Knokke en Antwerpen zijn leuke uitstapjes. Wacht dus niet met het boeken van uw gezinsvakantie en kom met de kinderen naar Ossenisse waar u dit gezellige 6-persoons vakantiechalet kunt huren.

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz095 chalet ossenisse

De ligging van "vz095 chalet ossenisse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.