VZ650 Chalet Valkenisse

8.5
5
Vakantiezeeland.com logo

Dit luxe 5-persoons vakantiechalet met drie gemeubileerde terrassen kunt u huren op een gezellige strandcamping in Valkenisse op slechts 100 meter van het strand en de duinen. 

Het is comfortabel en luxe ingericht zodat u zich helemaal thuis zult voelen. De strandcamping direct achter de duinen van Groot Valkenisse heeft meerdere faciliteiten zoals onder andere een restaurant, supermarkt, speeltuin, indoor speeltuin en een kinderanimatie programma in de vakanties. De faciliteiten zijn in de winterperiode (oktober tot en met maart) gesloten. Op de camping kunt u eventueel fietsen huren.

Het is de ideale plek voor een strandvakantie met kinderen aan één van de mooiste stranden van Zeeland. U ben slechts 100 meter van de duinopgang verwijderd en daarmee verzekerd van vele uren waterpret en strandplezier. In de omgeving zijn er meerdere uitgezette fiets- en wandelroutes zodat u er heerlijke fietstochten of mooie wandelingen kunt maken.

Wilt u samen met uw gezin genieten van een heerlijke strandvakantie in Zeeland dan moet u zeker dit vakantiechalet in Valkenisse huren voor maximaal 5 personen.

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz650 chalet valkenisse

De ligging van "vz650 chalet valkenisse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.