Valk 4 persons

4
Bungalow.Net logo

Chaletpark Buitenplaats Holten is gelegen op een unieke locatie, goed bereikbaar en temidden van uitzonderlijk natuurschoon. Dit park in ontwikkeling is gebaseerd op veel ruimte rondom de chalets, mooie vijvers en een zorgvuldig parkontwerp. Alle bungalows hebben uitzicht op de vijver.

Buitenplaats Holten ligt aan de voet van de Holterberg, onderdeel van de Sallandse Heuvelrug. In dit Nationaal Park kun je 's ochtends de herten zien rennen, met een beetje geluk kun je steenmarters en dassen observeren en 75 soorten vogels spotten. In de bossen en heidevelden van de Sallandse Heuvelrug kun je heerlijk wandelen en fietsen. Er zijn ook Nordic Walking-routes. Buitenplaats Holten is heerlijk ruim opgezet en biedt u rust, ruimte en stilte van de natuur, om helemaal tot rust te komen.

Het Wereldtijdpad rond de Holterberg biedt verschillende wandelroutes. Elk pad neemt je mee door een andere periode in de geschiedenis. Langs de route staan meer dan 2.000 borden waarop feiten van het betreffende jaar staan vermeld.

In de omgeving is er een scala aan mogelijkheden voor activiteiten en dagtochten. Wie lekker wil shoppen of uitstapjes wil maken, kan tijdens de openingsdagen de stad Rijssen (3 km) of het dorp Holten (2 km) bezoeken.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging valk 4 persons

De ligging van "valk 4 persons" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.