Reiger 6 persons

6
Bungalow.Net logo

Chaletpark Buitenplaats Holten ligt op een unieke locatie, heel gemakkelijk bereikbaar en te midden van uitzonderlijk natuurschoon. Dit is een park in ontwikkeling waarbij is gekozen voor heel veel ruimte rond de chalets, mooie waterpartijen en een zorgvuldige parkinrichting. Alle bungalows hebben uitzicht op de vijver.

Buitenplaats Holten ligt aan de voet van de Holterberg, een deel van de Sallandse Heuvelrug. In dat Nationale Park kun je 's morgens de reeën zien lopen, met een beetje geluk steenmarters en dassen kunt waarnemen en wel liefst 75 vogelsoorten spotten. In de bossen en heidevelden van de Sallandse Heuvelrug kun je heerlijk wandelen en fietsen. Er zijn ook Nordic Walking routes aangelegd. Buitenplaats Holten is prachtig ruim opgezet en biedt u de rust, ruimte en stilte van de natuur, om helemaal eens bij te komen.

Het Wereldtijdpad in de omgeving van de Holterberg biedt verschillende wandelroutes. Elke route voert door een andere periode van de geschiedenis. Langs de route staan meer dan 2000 jaarpaaltjes, waarop wetenswaardigheden uit het betreffende jaar staan vermeld.

In de omgeving een verscheidenheid aan mogelijkheden voor activiteiten en dagtrips. Wie lekker wil winkelen of uitstapjes wil maken, kan tijdens de openingsdagen terecht in de stad Rijssen (3 km) of het dorpje Holten (2 km).

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging reiger 6 persons

De ligging van "reiger 6 persons" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.