WE Villa Comfort 6 people

6
Bungalow.Net logo

In een rustige omgeving in Noord-Holland ligt Park Westerkogge in het dorpje Berkhout, op steenworp afstand van Hoorn. Het is omgeven door sloten die aansluiten op openbaar water waar u uw hengel kunt uitgooien of met een bootje of kano tot wel 70 km in de omgeving kunt varen.

Het beeld van dit schitterende park wordt bepaald door oude bomen en brede hagen. Een afwisselender landschap is haast niet denkbaar: molens, bollenvelden, waterbouwkundige werken, sloten en brede vaarten rijgen het land aan elkaar. Gaat u er graag op uit? Ook de actieve recreant kan hier prima terecht, want het park ligt op slechts 5 km afstand van het IJsselmeer waar u heerlijk kunt surfen en zeilen. Het pittoreske dorpje Berkhout ligt op slechts 20 minuten afstand van grote steden als Amsterdam en Haarlem.

De faciliteiten op het park zijn uitgebreid: een grand café en snackbar, een wasserette, toegang tot het internet, een verwarmd buitenzwembad en kinderbad in het zomerseizoen, sport en speelvelden, een speeltuin en speeltoestellen, verhuur van elektrische scooter, fluisterbootjes en kano's.

Aan de achterkant van het park is een gedeelte gereserveerd voor meerdere van deze chalets, eventueel met voorkeur aan het water. Het chalet beschikt over een gemeubileerd terras. Uw huisdier is hier welkom. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging we villa comfort 6 people

De ligging van "we villa comfort 6 people" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.