Vlinder Lodge 6p.

8.5
6
Duinhoeve.nl logo

Voel u vrij als een vlinder in onze nieuwe ruime Vlinder Lodge!

Deze luxe accommodatie heeft alle faciliteiten voor het ultieme vakantiegevoel. Deze accommodatie is ongeveer 40m² groot en geschikt voor 6 personen. 

Indeling
De Vlinder Lodge beschikt over een open keuken met gasfornuis (4 kookpitten), magnetron, geïntegreerde koel- vriescombinatie, waterkoker en koffiezetter (filter). De Vlinder Lodge heeft een woonkamer met centrale verwarming, een eethoek en zithoek met sfeerhaard en televisie. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Deze accommodatie heeft een apart toilet. Er zijn 3 slaapkamers; 1e slaapkamer met tweepersoonsbed (140x190). 2e slaapkamer met twee losse bedden (70x185) en 3e slaapkamer met tweepersoonsbed met losse matrassen (75x190). Er past geen campingbedje in deze accommodatie. U kunt 1 auto bij de accommodatie parkeren. Ook is de Vlinder Lodge voorzien van een tuin met terras en meubilair. De Vlinder Lodge ligt in de buurt van de Vlindertuin en Natuurspeeltuin.  

Tip:
boek bed- en badlinnen bij zodat u deze niet zelf mee hoeft te nemen!


Boekingsinformatie
Vaste acties duinhoeve.nl

Alle acties en kortingen van de Duinhoeve kunnen worden bekeken op deze pagina.

Ligging vlinder lodge 6p.

De ligging van "vlinder lodge 6p." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.