4-persoons Voortse Villa Wellness Plus

9.1
4
Deboshoek.nl logo

Luxe wellness chalet voor 4 personen met houtgestookte sauna én jacuzzi! Dit is dé plek voor een ontspanningsvakantie op de Veluwe. 

Ultieme ontspanning beleeft u in de Voortse Villa met privé sauna én jacuzzi. Het chalet biedt plaats aan 4 personen en is voorzien van een ruime woonkamer met een comfortabele hoekbank en televisie, eethoek en een compleet ingerichte keuken, waarbij u een fijn uitzicht heeft want dit chalet heeft veel ramen en licht. De 4-persoons Veluwelodge beschikt verder over twee slaapkamers, extra brede binnendeuren en centrale verwarming.

Bij het chalet zijn de jacuzzi en houtgestookte sauna gelegen. Naast het chalet onder de overkapping staan de wellnessfaciliteiten. Dat biedt dit chalet een extra wellness beleving met veel ontspanning en tot rust komen. Het chalet biedt verder een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Deze accommodatie beschikt over 4 keer 1-persoonsbedden. 

  • Het dragen van badkleding is in alle wellnessfaciliteiten op het park verplicht.
  • De buitendouche zal ivm vorst afgesloten zijn van november t/m februari. 
    • Veluwelodge Wellness wit 32 Van circa 30 november t/m 1 maart is de buitendouche afgesloten ivm vorst. 

Boekingsinformatie

Ligging 4-persoons voortse villa wellness plus

De ligging van "4-persoons voortse villa wellness plus" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.