2 + 2 persoons Hotelchalet

8.6
4
Deboshoek.nl logo

Reserveer twee Hotelchalets bij elkaar! Zo kunt u met 4 personen gezellig een nachtje weg of op vakantie en toch uw eigen plekje en privacy hebben. Geniet van een hotelovernachting op de Veluwe in deze twee Hotelchalets voor 2 personen. De hotelkamers zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals o.a. twee comfortabele boxspringbedden, een zitje met een televisie, een keuken (excl. vaatwasser) en een badkamer met een toilet, wastafel en douche. Tevens beschikt u over gratis WiFi. De hotelkamers bevinden zich op een autovrij gedeelte van het park. Uw auto parkeert u op de nabijgelegen parkeerplaats.


De hotelchalets van De Boshoek voldoen aan een 3-sterren classificatie. Uw handdoeken worden dagelijks verschoond en tijdens uw verblijf wordt de badkamer schoongemaakt. Verblijft u langer dan drie dagen? Dat wordt uw beddengoed om de drie dagen verschoond. Maak uw verblijf compleet met een heerlijk ontbijt in Hotel De Boshoek! Het ontbijt kunt u tijdens het reserveren bijboeken.

Boekingsinformatie

Ligging 2 + 2 persoons hotelchalet

De ligging van "2 + 2 persoons hotelchalet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.