2-persoons Hotellodge

9
2
Deboshoek.nl logo

Deze 2-persoons Hotellodges bevinden zich op een autovrij gedeelte van het park. De Hotellodge is een vakantiehuisje op het vakantiepark. De lodge biedt slaapruimte voor 2 personen en heeft een fijne woonkamer met kitchenette en vaatwasser! Wij zorgen voor opgemaakte bedden, een dagelijkse verschoning van uw handdoeken en een tussentijdse schoonmaak van de badkamer. Verblijft u langer dan drie dagen? Dan wordt uw beddengoed om de drie dagen verschoond.

De Hotellodges zijn sfeervol en netjes ingericht met o.a. een comfortabel boxspringbed, een woonkamergedeelte, twee flatscreen televisies, een badkamer met wastafel en toilet, met daarnaast een aparte douche. Ook is er een Nespresso koffiemachine en waterkoker. De combimagnetron is voorzien van een magnetronfunctie en een grillfunctie.

Tijdens uw hotelovernachting mag een heerlijk ontbijt natuurlijk niet ontbreken. Vanuit de Hotellodge kunt u in binnen 3 minuten lopen heerlijk komen ontbijten in Hotel De Boshoek. Het ontbijt kunt u tijdens het reserveren bijboeken.

Boekingsinformatie

Ligging 2-persoons hotellodge

De ligging van "2-persoons hotellodge" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.