Hotelchalet | 2 pers.

10
2
Ackersate.nl logo

Heerlijk ontspannen!
Er even voor een paar nachten tussenuit? Dan zijn onze Hotelchalets de ideale oplossing! Geniet met twee personen in deze knusse en gezellige chalets. De Hotelchalets zijn voorzien van een keuken met combi-oven (geen vaatwasser) en een eigen badkamer met toilet en douche. De studio-inrichting van de Hotelchalets is gebaseerd op twee personen, maar een extra kinderbedje kan hier worden bijgeplaatst. Deze accommodatie is rook- en huisdiervrij.

Bij aankomst in jouw Hotelchalet hebben wij de bedden voor jullie opgemaakt. Tijdens het verblijf worden de lakens niet verschoont en maak je zelf je bed op. Ook is er een setje handdoeken aanwezig. Blijf je langer dan drie nachten? Dan adviseren wij om zelf nog even een aantal handdoeken extra mee te nemen. Bij vertrek vragen wij jullie om het Hotelchalet netjes en opgeruimd achter te laten, verdere schoonmaak zit bij de prijs in. Ontbijt is niet bij de prijs inbegrepen en kun je optioneel bijboeken. 

Inhoud 'sets'

  • De serviceset bestaat uit: 1 rol toiletpapier, 1 dweil, 1 vaatdoek, 1 vuilniszak, 1 pedaalemmerzak, 1 afwasborstel, 1 zakje afwasmiddel, 1 doosje lucifers en 1 schuursponsje.
  • De koffie-/theeset bestaat uit: 6 senseopads, 2 theezakjes, 6 suikerzakjes, 6 creamerzakjes.
  • De badserviceset bestaat uit: mini verzorgingsaccessoires, mini douchegel, mini shampoo, mini bodylotion en een blokje handzeep.


Boekingsinformatie

Ligging hotelchalet | 2 pers.

De ligging van "hotelchalet | 2 pers." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.