Lodge de Kievit | 6 Pers.

8.4
6
Deijsvogel.nl logo

Deze vrijstaande en volledig ingerichte lodge biedt plaats aan 6 personen en heeft een oppervlakte van ca. 50 m². In de woonkamer met een gezellige zithoek met tv en een 6-persoons eethoek kun je heerlijk genieten van uw vakantie. De open keuken is van alle gemakken voorzien, zoals o.a. een magnetron, vaatwasser en koffiezetapparaat. Lodge de Kievit beschikt over drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. Een aantal lodges zijn voorzien van een stapelbed. De lodge heeft een badkamer met een douche, wastafel en toilet.

Op het terras met terrasmeubilair voor 6 personen geniet je van de natuur om je heen. De lodges bevinden zich voornamelijk op het autovrije gedeelte van het park. Je kan bij aankomst niet met de auto bij de accommodatie en er is geen parkeermogelijkheid bij de accommodatie, de spullen kan u met een bolderkar (welke u kan vinden bij de receptie) bij uw accommodatie brengen. In de lodge kun je gebruik maken van WiFi en vanzelfsprekend is er centrale verwarming aanwezig.

Let op: de inrichting en/of indeling kan onderling verschillen.


Bekijk de virtuele tour van dit woningtype

Boekingsinformatie

Ligging lodge de kievit | 6 pers.

De ligging van "lodge de kievit | 6 pers." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.