Lodge de Fazant | 4 Pers.

8.8
4
Deijsvogel.nl logo

Deze comfortabele lodge is volledig ingericht en geschikt voor 4 personen. De lodge is vrijstaand en heeft een oppervlakte van ca. 40 m². De woonkamer is gezellig ingericht met een zithoek met flatscreen tv en een eethoek voor 4 personen. In de open keuken met magnetron en vaatwasser bereid je de heerlijkste gerechten. Lodge de Fazant heeft twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Daarnaast beschikt de lodge over een badkamer met een douche en wastafel en een apart toilet.

Op het terras en/of de overdekte veranda met terrasmeubilair geniet je van de prachtige natuur en veel rust. De lodges bevinden zich op het autovrije gedeelte van het park. Je kan bij aankomst niet met de auto bij de accommodatie en er is geen parkeermogelijkheid bij de accommodatie. Buiten bevindt zich ook nog een berging. In Lodge de Fazant kun je gebruik maken van WiFi en vanzelfsprekend is er centrale verwarming aanwezig.

Let op: de inrichting en/of indeling kan onderling verschillen.


Bekijk de virtuele tour van dit woningtype

Boekingsinformatie

Ligging lodge de fazant | 4 pers.

De ligging van "lodge de fazant | 4 pers." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.