6-persoons Veluwelodge Wellness Plus

8.8
6
Deboshoek.nl logo

Ultieme ontspanning beleeft u in de Veluwelodge met privé sauna én jacuzzi. Het chalet biedt plaats aan 6 personen en is voorzien van een ruime woonkamer met een comfortabele hoekbank en televisie, een eettafel voor het hele gezelschap en een compleet ingerichte keuken, waar u heerlijke maaltijden bereidt. De 6-persoons Veluwelodge beschikt verder over drie slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed door middel van twee eenpersoonsbedden, één met twee eenpersoonsbedden en één met een stapelbed.

De gezellige slaapkamer met het stapelbed bevindt zich, net als de heerlijke jacuzzi, in de naastgelegen aanbouw. Het chalet biedt verder een badkamer met een ruime douche, wastafel en toilet. Buiten treft u een overkapping met een veranda en luxe loungeset. Wat buiten natuurlijk het meest in het oog springt is de houtgestookte barrelsauna. Onder de buitendouche kunt u zich heerlijk afspelen na een warm saunabezoek (van november t/m februari afgesloten ivm nachtvorst).

  • Het dragen van badkleding is in alle wellnessfaciliteiten op het park verplicht.
  • Veluwelodge Wellness wit 32 Van circa 30 november t/m 1 maart is de buitendouche afgesloten ivm vorst.

Boekingsinformatie

Ligging 6-persoons veluwelodge wellness plus

De ligging van "6-persoons veluwelodge wellness plus" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.