6-persoons Veluwelounge

9.3
6
Deboshoek.nl logo

Dit ruime chalet biedt plaats aan 6 personen en is sfeervol ingericht met robuuste houten meubels. Bij binnenkomst springt de zonverlichte woonkamer meteen in het oog. De woonkamer heeft een gezellige zithoek met een televisie. Verder beschikt de Veluwelounge over een keuken met o.a. een vaatwasser, koelvriescombinatie en combimagnetron en een badkamer met een toilet, wastafel en douche. De veranda van dit chalet heeft een glazen schuifwand. Zo heb je echt een buiten woonkamer, een heerlijke plek om te genieten! Naast het chalet is een eigen parkeerplaats voor de auto.

Het chalet heeft drie slaapkamers: een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een hoger gelegen loft voor twee personen. Het chalet bevindt zich op een rustig gedeelte van het park. Vanaf uw veranda of omheinde tuin heeft u een prachtig uitzicht op de Veluwse bossen.

In de Veluwelounge is het plaatsen van een kinderbed niet mogelijk.

Boekingsinformatie

Ligging 6-persoons veluwelounge

De ligging van "6-persoons veluwelounge" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.