S Villa superior 8 persons spa

8
Bungalow.Net logo

Lunteren, in Gelderland, is het geografische middelpunt van Nederland. Omgeven door bossen, heidevelden en zandverstuivingen is Lunteren een ideale bestemming voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur. Ontdek de authenticiteit van de Veluwe, met zijn kleine boerderijen, molens en natuur, te voet of met de fiets.

Uw vakantie begint als u de lange oprijlaan naar het door bomen omgeven terrein oprijdt. Rust en een mooie bosrijke omgeving zijn belangrijke kenmerken van het landgoed. U zult onder de indruk zijn van dit park en zijn adembenemende natuurlijke schoonheid.
Het landgoed beschikt over diverse faciliteiten waaronder een verwarmd buitenzwembad, tennisbaan en speeltuin.

Er zijn een aantal 4-persoons vrijstaande chalets beschikbaar. Deze bestaan uit een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Alle chalets zijn gesitueerd rondom een mooi aangelegde tuin en beschikken over een parkeerplaats. De vormgeving en indeling van de chalets kan variƫren.

In de winter is het restaurant op maandag, dinsdag en woensdag gesloten.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging s villa superior 8 persons spa

De ligging van "s villa superior 8 persons spa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.