BE Comfort 6 People Sauna

6
Bungalow.Net logo

Dit recreatiepark ligt verscholen in de Gelderse bossen, vlakbij de stad Apeldoorn. De perfecte locatie voor mooie wandel- en fietstochten. Het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt op ongeveer 8 km van het park. Ook de kinderen zullen zich prima vermaken op en rond het park. Dit park beschikt over diverse faciliteiten waaronder een verwarmd buitenzwembad met apart peuterbad en diverse speeltoestellen.

U verblijft in een comfortabel chalet, dat van alle gemakken is voorzien. Er zijn meerdere chalets van dit type verspreid over het park. Elk chalet heeft een eigen parkeerplaats voor één auto. Huisdieren zijn toegestaan.

Ontdek tijdens uw verblijf de prachtige bossen van de Veluwe en de culturele hotspots in de omgeving. Liever een dagje uit? De steden Apeldoorn, Arnhem en Deventer liggen allemaal op korte rijafstand en bieden vele bezienswaardigheden. Gezellig winkelen, bezienswaardigheden bekijken en leuke uitstapjes. Het kan hier allemaal!

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging be comfort 6 people sauna

De ligging van "be comfort 6 people sauna" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.