Appartement Cisles - 2-4 personen

7

 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Op een rustige en zonnige plek, net boven het centrum van Selva di Val Gardena (Wolkenstein) ligt de mooie résidence Cicles, bestaande uit vijf verdiepingen.
De eerste supermarkt en restaurants zijn al gelegen op 500 meter van het appartement. De skilift 'Nives' is op korte afstand gelegen (ca. 200 meter), dit is een goed startpunt voor o.a. de Sella Ronda ski tour. Ook vind je hier de oefenweide voor de beginners onder ons. Op een afstand van ca. 850 meter ligt de cabinelift 'Ciampioni' (richting Santa Cristina), deze cabinelift brengt je naar het andere gedeelte van dit mooie skigebied. Voor de deur ligt de skibushalte, in de winter zijn hier opstapmogelijkheden om ca. 8.30 uur en 9.30 uur.
Appartement Cisles beschikt over een privé terras waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht. Bij het appartement is parkeergelegenheid voor één auto. In de winter worden sneeuwkettingen aanbevolen.

Boekingsinformatie

Ligging appartement cisles - 2-4 personen

De ligging van "appartement cisles - 2-4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.