Chalet-appartement Edelweiss Alleghe Botton d'Oro - 4 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Vakantiehuis Edelweiss Alleghe is een recent gebouwd vakantiehuis (opgeleverd in zomer 2012) met meerdere appartementen. Het is prachtig gelegen aan het stuwmeer van Alleghe en op 1 km afstand van het centrum. Omgeven door natuur, bergen en water, is vakantiehuis Edelweiss ideaal voor een ontspannende vakantie met een mooi skigebied op korte afstand. De skibushalte bevindt zich al op 350 meter van het vakantiehuis, de skilift en piste op 1500 meter afstand.
Vakantiehuis Edelweiss Alleghe bestaat uit vier appartementen. De appartementen zijn gezellig en smaakvol ingericht, met gebruik van hout en in de typische sfeer van de bergen. Alle appartementen beschikken over een balkon met uitzicht op het meer en een skiberging met skischoendrogers. Er is parkeergelegenheid aanwezig. Bij het vakantiehuis kun je heerlijk genieten van ontspannende avonden met een goed glas wijn of genieten van het uitzicht op de bergen.
De dichtstbijzijnde winkels vind je al op 400 meter en in het centrum van Alleghe vind je naast winkels ook verschillende gezellige restaurants en barretjes. Daarnaast is het maken van een wandeltocht langs het meer een aanrader ("lungolago"), of de wat intensievere wandelroute "giro del lago", die je in ca. een uur van Masarè naar de waterval van Ru de Rialt leidt.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement edelweiss alleghe botton d'oro - 4 personen

De ligging van "chalet-appartement edelweiss alleghe botton d'oro - 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.