Chalet-appartement CGH Résidence Le Hameau de Pierre Blanche - 6-8 personen

4.3 / 2 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

CGH Résidence Le Hameau de Pierre Blanche is tegen het bos aan gelegen en bestaat uit zes chaletgebouwen met ieder zes à zeven appartementen. Bij de bouw van de résidence is gebruik gemaakt van traditionele materialen uit de streek, zoals hout en natuursteen. De Bellevue cabinelift is op loopafstand gelegen en de Prarion skilift ligt op 300 meter afstand.
Gasten van de résidence mogen gebruik maken van diverse luxe faciliteiten zoals verwarmde ski lockers, Centre Spa & Beauté met overdekt verwarmd zwembad, fitnessruimte, whirlpools, sauna en Turks stoombad. Tegen betaling kun je er allerlei behandelingen ondergaan zoals massages, en speciale gezichts- en lichaamsbehandelingen.
Verder beschikken alle appartementen over Wi-Fi internetverbinding (één gratis code per appartement). Broodjesservice is mogelijk via de receptie.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement cgh résidence le hameau de pierre blanche - 6-8 personen

De ligging van "chalet-appartement cgh résidence le hameau de pierre blanche - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.