Chalet-appartement Les Chalets de la Ramoure - 2-4 personen

9

 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Résidence Les Chalets de la Ramoure heeft een gunstige ligging in Valfréjus">Valfréjus. Er zijn in totaal 38 comfortabele appartementen, verdeeld over drie vrijstaande chalets. De chalets zijn in Savoyaardse stijl gebouwd.
De appartementen liggen direct aan de piste en slechts 60 meter van de 'Charmasson' skilift (per ski). Het centrum van het gezellige dorpje, met winkels, restaurants en een skischool, ligt slechts 200 meter van de appartementen vandaan.
De résidence beschikt over een verwarmde skiberging en een parkeergarage (op aanvraag en tegen betaling). Parkeren kan ook op de onoverdekte parkeerplaats (gratis, op basis van beschikbaarheid). Gasten van Les Chalets de la Ramoure kunnen gratis gebruik maken van verschillende faciliteiten van Résidence La Turra, zoals het verwarmde buitenzwembad en de sauna. Residence La Turra biedt ook broodjesservice en beschikt over een wasruimte (tegen betaling). Deze résidence bevindt zich ca. 100 meter van Les Chalets de la Ramoure vandaan.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement les chalets de la ramoure - 2-4 personen

De ligging van "chalet-appartement les chalets de la ramoure - 2-4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.