Appartement Résidence La Turra - 6-8 personen

3.5 / 2 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Résidence La Turra is direct aan de piste gelegen in Valfréjus">Valfréjus. De appartementen zijn ondergebracht in vier vrijstaande chalets, die gebouwd zijn in Savoyaardse stijl. De Charmasson skilift vind je op ca. 60 meter afstand (per ski, via de gelijknamige blauwe piste) en het deels autovrije centrum van het gezellige dorpje, met winkels, restaurants en skischool, ligt slechts 300 meter van de appartementen La Turra vandaan.
De résidence beschikt over een verwarmde skiberging, parkeergarage (op aanvraag en tegen betaling), wasserette, broodjesservice en een Wi-Fi internetverbinding. Verder kun je in résidence La Turra gratis gebruik maken van de sauna en het verwarmde buitenzwembad met panoramisch uitzicht op de omliggende bergen (sauna geopend van 16.30 - 19.00 uur - vooraf reserveren, gesloten op zaterdag; zwembad geopend van 10.00 - 19.00 uur, gesloten op zaterdag). Bij de residence is er gratis parkeergelegenheid (naar beschikbaarheid).

Boekingsinformatie

Ligging appartement résidence la turra - 6-8 personen

De ligging van "appartement résidence la turra - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.