Chalet-appartement CGH Les Chalets de Flambeau - 2-4 personen

1.9 / 4 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Résidence Les Chalets de Flambeau beschikt in totaal over 160 appartementen verdeeld over drie chaletgebouwen. De résidence ligt direct aan de piste in de wijk Les Champs, vlakbij de Pré Novel stoeltjeslift. Middels een gemakkelijke groene piste is het mogelijk om van en naar de résidence te skiën.
Les Chalets de Flambeau beschikt over een compleet wellnesscentrum met zwembad met apart kinderbad, whirlpools, sauna's, Turkse stoombaden en fitnessruimte (gratis te gebruiken). Tegen betaling kun je er allerlei behandelingen ondergaan zoals massages en speciale gezichts- en lichaamsbehandelingen. Tevens is er internetverbinding (Wi-Fi, één gratis code per appartement) en een skiberging met schoendrogers aanwezig.
Via de receptie is er broodjesservice mogelijk. Voor verdere boodschappen, restaurants e.d. kun je in het centrum van Val Cenis terecht (gelegen op ca. 400 meter).
Er is een parkeergarage met een maximale hoogte van 2.20 meter (op aanvraag, tegen betaling).

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement cgh les chalets de flambeau - 2-4 personen

De ligging van "chalet-appartement cgh les chalets de flambeau - 2-4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.