Chalet-appartement Les Balcons de Val Cenis Village - 5-7 personen

1.2 / 7 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
7
Chalet.nl logo

Mooie, recent gebouwde luxe chalet-appartementen ingericht en gebouwd in typisch Savoyaardse stijl. Er is gewerkt met veel hout en andere natuurlijke materialen, waardoor het geheel een gezellige uitstraling heeft gekregen. Les Balcons de Val Cenis Village bestaat uit een negental chalet-gebouwen waarin de appartementen zijn ondergebracht. De gebouwen zijn als een klein dorpje opgezet en dit "dorpje" heeft een aantal eigen faciliteiten voor de eerste behoeftes zoals een bakker, skiverhuur en een supermarkt. Bij de receptie en in alle appartementen is er gratis Wi-Fi verbinding. Elk appartement heeft een eigen skilocker.
Les Balcons de Val Cenis Village ligt direct aan een eenvoudige groene piste (Hermine). Via deze piste zijn de cabinelift (TC 10 Val Cenis Le Haut) en de skischool met kinderclub gemakkelijk bereikbaar (ca. 150 meter). De cabinelift heeft een snelle aansluiting op het beginnersgebied van Val Cenis, hier vind je vele groene pistes. De gevorderde wintersporter neemt na de cabinelift nog een snelle stoeltjeslift (Arcelle) waarna je het hele skigebied (125 km piste) door kunt.
De appartementen zijn op loopafstand van het centrum van Val Cenis gelegen. Op ca. 200 meter van de résidence is een overdekt zwembad gelegen met een kinderbad (Parc des Glières) waar gratis gebruik van kan worden gemaakt. Ook is er een whirlpool (tegen betaling).
Les Balcons de Val Cenis Village heeft ook een eigen restaurant met zonneterras direct naast de piste; La Bergerie. Maaltijden kun je alvast van tevoren bij ons reserveren, wel zo makkelijk!

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement les balcons de val cenis village - 5-7 personen

De ligging van "chalet-appartement les balcons de val cenis village - 5-7 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.