Chalet-appartement Les Balcons de Val Cenis Le Haut - 8-10 personen

0.3 / 21 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Les Balcons de Val Cenis Le Haut bestaat uit prima chalet-appartementen die in typisch Savoyaardse stijl zijn gebouwd en ingericht. Er is veel gewerkt met hout en andere natuurlijke materialen waardoor het een gezellige uitstraling heeft. De résidence heeft een mooi uitzicht over de vallei. Een kleine supermarkt en bakker vind je direct bij de appartementen, voor de overige faciliteiten kun je terecht in het centrum van Lanslevillard, dat op ca. 500 meter afstand is gelegen.
De appartementen zijn prima gelegen, op slechts 150 meter van de piste, skischool en de cabinelift (TC Val Cenis Le Haut). Bij voldoende sneeuw ski je zo naar de piste en lift (off-piste, niet voor absolute beginners). Om terug te komen, maak je gebruik van de sleeplift die begint bij de cabinelift en vlakbij de appartementen eindigt.
Je kunt gratis gebruik maken van de fitnessruimte en de twee sauna's van Les Balcons de Val Cenis Le Haut. Elk appartement heeft een eigen skiberging. Op ca. 500 meter van de résidence is een overdekt zwembad met ijsbaan (Parc des Glières) gelegen. Bij de receptie en in alle appartementen kun je gebruikmaken van gratis Wi-Fi internet.
Bij de résidence kun je tegen betaling de auto parkeren in de parkeergarage onder de résidence (hoogte 1.97 meter).

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement les balcons de val cenis le haut - 8-10 personen

De ligging van "chalet-appartement les balcons de val cenis le haut - 8-10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.