Chalet-appartement Les Balcons Platinium Val Cenis met privé-sauna - 14-16 personen


 
Deel deze accommodatie via:
16
Chalet.nl logo

Les Balcons Platinium Val Cenis is een nieuwgebouwde en luxe résidence en bevindt zich naast de chaletgebouwen van Les Balcons de Val Cenis Village. Deze nieuwe résidence bestaat uit twee chaletgebouwen waar in totaal 25 moderne en ruim opgezette appartementen gevestigd zijn. De chaletgebouwen van Les Balcons de Val Cenis Village en Les Balcons Platinium Val Cenis zijn in Savoyaardse stijl gebouwd waardoor het gezellig oogt en als een echt klein dorpje aanvoelt. Bij de chaletgebouwen bevindt zich een restaurant (La Bergerie; vooraf maaltijden reserveren mogelijk), skiverhuur en supermarkt. Het centrum van Val Cenis is te voet te bereiken en hier zijn een aantal restaurants en (sport)winkels te vinden.
Vanuit je appartement stap je 's ochtends zo op de piste en glijd je naar de skilift, die op zo'n 150 meter van Les Balcons Platinium Val Cenis ligt. Hier bevindt zich ook de verzamelplaats van de ESF skischool. Met deze cabinelift heb je aansluiting op het eenvoudigere deel van het skigebied met veel groene pistes. Wil je verder het skigebied gaan verkennen? Neem dan na de cabinelift de Arcelle stoeltjeslift voor aansluiting op de rest van het Val Cenis Vanoise skigebied. Aan het einde van de dag kom je via de groene Hermine piste terug tot aan de résidence.
Na een heerlijke dag op de pistes kun je gaan relaxen in het 850 m² grootte wellnesscentrum met o.a. verwarmd binnenzwembad, buitenbad, peuterbad, whirlpool, sauna's en hammam. Het is ook mogelijk om (tegen betaling) diverse wellnessbehandelingen te boeken. Verder is er een fitnessruimte.
De appartementen beschikken over gratis Wi-Fi internetverbinding en ieder appartement beschikt over een eigen skilocker met skischoenendrogers. Parkeren kan in de parkeergarage (tegen betaling; vooraf reserveren) of op één van de openbare parkeerplaatsen (beperkte beschikbaarheid).
Omdat de accommodatie nieuwgebouwd is, zijn er momenteel nog geen foto's beschikbaar. De getoonde afbeeldingen zijn impressiefoto's.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement les balcons platinium val cenis met privé-sauna - 14-16 personen

De ligging van "chalet-appartement les balcons platinium val cenis met privé-sauna - 14-16 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.