Chalet L'Orée des Pistes 2-onder-1 kap chalet - 4-6 personen

0.4 / 18 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

In het hogere gedeelte van het vriendelijke Superdévoluy">Superdévoluy liggen de comfortabele appartementen en twee-onder-één-kap chalets van L'Oree des Pistes. Het geheel is eind 2006 gebouwd. Bij de bouw is gebruik gemaakt van veel hout, waardoor het een typisch Savoyaardse uitstraling heeft gekregen. De gemakkelijke groene piste loopt direct langs het parkje en deze leidt naar het centrum met de stoeltjesliften (ca. 200 meter). Het centrum van het moderne skistation Superdévoluy, met winkels, ijsbaan, bioscoop, restaurants en discotheek, bevindt zich op ongeveer 400 meter. In dit centrum vind je ook de skischool en de kinderopvang voor de allerkleinsten.
In het receptiegebouw vind je de receptie, een salon met open haard, bar, een verwarmd binnen zwembad (gratis, op zaterdag gesloten) en een sauna (tegen betaling). Tevens is er gratis Wi-Fi internetverbinding bij de receptie. Het park beschikt over een wasserette en gratis overdekte parkeergelegenheid (één parkeerplaats per appartement/chalet).

Boekingsinformatie

Ligging chalet l'orée des pistes 2-onder-1 kap chalet - 4-6 personen

De ligging van "chalet l'orée des pistes 2-onder-1 kap chalet - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.