Chalet Hameau des Cimes - 10 personen

0.4 / 20 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Hameau des Cimes is een chaletpark met een ideale ligging aan de voet van de piste in La Joue du Loup. Via deze piste ski je naar het dorpscentrum en de stoeltjesliften, die je het 100 km piste tellende skigebied Superdévoluy inbrengen. In dit relatief kleine skigebied vind je een gevarieerd pisteaanbod, wat het gebied geschikt maakt voor wintersporters van alle niveaus!
De afstand tot het centrum van La Joue du Loup is ongeveer 500 meter. Je vindt hier o.a. de skischool, een supermarkt en een aantal winkels, restaurants en bars.
Het chaletpark Hameau des Cimes bestaat uit 17 houten chalets, geschikt voor groepen van maximaal 10 personen. Vanuit de chalets heb je een schitterend uitzicht op het Massif du Dévoluy. De chalets zijn verzorgd ingericht en hebben allemaal een terras en een eigen parkeergarage met plaats voor twee auto's. Op ca. 100 meter afstand van de chalets zijn meer parkeerplaatsen te vinden.

Boekingsinformatie

Ligging chalet hameau des cimes - 10 personen

De ligging van "chalet hameau des cimes - 10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.