Résidence Beauregard ST3

3
Bungalow.Net logo

Gelegen aan de voet van de paden in het Doucy-resort, verbonden met Valmorel, is uw vakantiehuis hier om u te verwelkomen in deze warme en nuchtere wereld. De Residence Beauregard in Doucy-Valmorel is prachtig afgewerkt, van de faciliteiten tot aan de inrichting. De chaletappartementen van Valmorel zijn een droom die uitkomt, u verblijft in een accommodatie die geschikt is voor een berghut.

Doucy-Valmorel, op slechts 20 minuten rijden van het resort Valmorel, is een resort gewijd aan la dolce vita, in Savoye-stijl. Het zal u niet verbazen dat het op een steenworp afstand ligt van de Italiaanse grens en het nationale park Gran Paradiso. Als dorpsresort dat volledig autovrij is, bevindt u zich diep in het hart van de verfrissende en typisch Savoyaardse sfeer. Aan de rand van het bos biedt het resort Doucy prachtige wandelingen en adembenemende panorama's!
Het hoogtepunt van uw verblijf in Doucy is natuurlijk het Grand Domaine. 96 pistes verspreid over in totaal 165km, binnen een skigebied van 3600 hectare. Kies voor een all-inclusive skivakantie om het meeste uit uw verblijf te halen:

accommodatie,
verhuur van skimateriaal,
skilift pakket.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging résidence beauregard st3

De ligging van "résidence beauregard st3" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.