Résidence Le Sappey ST3

3
Bungalow.Net logo

Welkom in uw chalet, gelegen in de badplaats Doucy, naast Valmorel, waar de sneeuw hoog ligt en het leven mooi is. Geniet van een idyllisch verblijf in de toppen, uitkijkend over de Alpen en naar beneden op de hellingen. Zowel zomer als winter verwelkomt de Residence Le Sappey in Doucy-Valmorel het hele gezin voor een vol verblijf in de buitenlucht! Ontdek onze routes per hondenslee, te paard, op de fiets of op sneeuwschoenen. We hopen dat je ook van kaas houdt, want nu is je kans om raclette en tartiflette te vullen!
Een zonnig balkon met uitzicht over de bergtoppen, zo zouden wij uw Valmorel-chalet omschrijven. De Residence Le Sappey is een plek die zowel nuchter als authentiek is, ideaal gelegen op 50 meter van de Doucy-stoeltjeslift, met uitzicht over de vallei. Je verblijft in een met zorg ingericht appartement of studio, die perfect opgaat in de omgeving, tussen de natuur en de bergen.
Tradities en gemakkelijk leven - dat is waar het skigebied van Valmorel bekend om staat. Het resort Doucy-Valmorel is als een oase in het midden van een ijzige woestijn: naast de Residence Le Sappey bevinden zich niet alleen winkels, restaurants, een spa en een bioscoop, maar u vindt er ook de natuur, de verkwikkende berglucht, kilometerslange paden en raclettekaas. Gecertificeerd Family Plus, Valmorel is een ideaal skigebied voor gezinnen die hun jongste op de piste willen krijgen!

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging résidence le sappey st3

De ligging van "résidence le sappey st3" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.