Résidence La Duit 2P4

4
Bungalow.Net logo

De Residence La Duit in Doucy-Valmorel ligt dicht bij vele activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen: ski-paragliding, paden om te wandelen, fietsen of paardrijden, sleeën en roly polys in de sneeuw. Winter, zomer, elk jaargetijde, de Residence La Duit heet u welkom: kom zoals u bent!Uw appartement in Doucy is uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een idyllisch verblijf, met uitzicht over la Vanoise en het Lauziere-massief. Een appartement huren in Valmorel, is kiezen voor de perfecte mix van authenticiteit en moderniteit. Met dat in gedachten is Residence La Duit gerenoveerd: de moderniteit van onze faciliteiten gecombineerd met de authenticiteit van een chalet in de bergen.
De direct naast elkaar gelegen resorts van Doucy en Valmorel zijn een ideaal decor voor een ontspannen vakantie met vrienden, met het gezin of met z'n tweeën. De resorts zijn een hit bij iedereen, zowel voor degenen die op zoek zijn naar welzijn en vrije tijd als voor sensatiezoekers en dierenliefhebbers. Begin met een korte wandeling rond de Montagne de Tete voor uw eerste uitje. De volgende dag gaat u naar la boucle de Creve-Tete: het pad is behoorlijk steil - u kunt indien nodig de gondel nemen. En aangezien de frisse lucht zeker eetlust opwekt, zult u enthousiast zijn om de vele lokale restaurants naast uw chaletverhuur in Doucy te ontdekken.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging résidence la duit 2p4

De ligging van "résidence la duit 2p4" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.